Sunday, June 7, 2009

pet peeves aka pantang

aaahhh..korang jangan la tulis blog macam tulis sms. banyak gila ruang korang natk tulis kat blog, bukan macam kat handset nak jimat2 space ngan credit.

lemah betul time nak baca esp orang-orang tua like moi...tersa macam ada sakit pulak baca pelan-pelan coz tak paham...

....ni tak senaraikan pantang-larang yang lain-lain lagi nih. haiyaaaa...


3 comments:

Aizat said...

haha..tu bkn saya..i reckon you better list out the pantang-pantang, though..

munirah said...

opppss!!! hikhik... saya budak baru belajar...

sha89 said...

ehehhe...aku pun suke tulis rgkas2 dlm blog (tgh tulis sgkat pun ni)

Sbb dh biase la...ssah nk ubah hehe..

Tp bakal diubah klau aku rjin :)

Nice blog :)

Followers